WEEK
BRIEF

27&28
-
2019

Zondag 30 juni- zaterdag 13 juli
Liturgische kleur groen

KERKDIENSTEN...

Informatie over kerkdiensten kunt u via de hoofdpagina openen...

 


ZOMERSE AFSLUITING...

Mis het niet: bijzondere afsluiting van het jeugdwerkseizoen!

Op vrijdagmiddag 28 juni zijn er gezellige activiteiten voor de jeugd om het seizoen feestelijk af te sluiten. Vanaf 16.00 is iedereen vanaf 4 jaar welkom bij de bijzondere theatervoorstelling in de kerk. Ook leuk voor de wat oudere jongeren! Aansluitend, zo rond een uur of 17.30, eten we met z’n allen frietjes. Om 18.00 mogen de kinderen t/m groep 7 opgehaald worden. Om 18.30 vertrekken we met de jeugd vanaf groep 8 op de fiets naar Schuddebeurs waar we een spannend spel gaan doen in het bos. We verwachten om 21.30 terug te zijn bij de kerk. Neem je vrienden/vriendinnen mee: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Groeten van het jeugdteam


VAKANTIE...

Of je nu op vakantie gaat, al weer terug bent, niet op reis kunt of wilt gaan: iedereen een zomer van ontspanning en ontmoeting gewenst. Van 1 tot en met 19 augustus zijn Caroline en ik in Frankrijk. Ook op enkele dagen daarvoor en daarna nemen we vrij. In dringende gevallen kan contact worden opgenomen met de scriba. Enkele collega’s nemen voor me waar.

Ds. Freek Schipper


WINKELWAGENTJE...

Op de zondag 30 juni staat de boodschappenkar in de ontmoetingsruimte: ‘Samen Delen.’ Maak kinderen blij met een ‘feestelijke’ ontbijttafel.
Wilt u de vrijwilligers van de voedselbank helpen om voor de gezinnen de voedselpakketten feestelijker te maken
met kleurrijk broodbeleg? Alvast hartelijk dank!

Namens de diaconie/ZWO, Giel van Leeuwen


WEEKBRIEF WORDT NIEUWSBRIEF...

Dit is de laatste Weekbrief voor de zomer. Als bijzondere omstandigheden er aanleiding toe geven, kan het zijn dat er in juli en augustus soms een extra Weekbrief verschijnt. Het opstellen, vermenigvuldigen en rondbrengen van de Weekbrief vraagt veel tijd. Om de gemeente goed op de hoogte te houden, is een wekelijkse uitgave niet noodzakelijk. Daarom zal de Weekbrief na de zomer de Nieuwsbrief van de Thomaskerk worden. Die zal namelijk niet meer elke week maar eens in de twee weken verschijnen.


LEVEN IS MEELEVEN...

Deze rubriek wordt niet meer op het web gepubliceerd vanwege het persoonlijke karakter van deze mededelingen.


AGENDA...

Via de hoofdpagina is de agenda te raadplegen.

Wilt u iets op de agenda zetten in de nieuwsbrief?
Stuur het dan naar Gonnie Hordijk: h.hordijk@solcon.nlWeekbrief redactieadres: Ds. F. Schipper. e-mail: weekbriefredactie@thomaskerkzierikzee.nl
Weekbrief verspreiding: dhr. P. Janse, tel 413777

Aanmelden om de weekbrief per e-mail te ontvangen!!!
Wijzigen of opzeggen van de digitale weekbrief!!!